Egyedi megoldások cégeknek, viszonteladóknak

Kedves viszonteladó, lehetséges partner!

Örömmel fogadjuk a megkereséseket üzletekből, boltokból, kávézókból, ajándékdobozokat forgalmazó vállalkozásoktól vagy más egységekből és szívesen működünk együtt olyan partnerekkel, ahol szintén kiemelt szerepet kap a minőség, az egyediség és a tetszetős megjelenés. Keressen minket, hogy minél előbb megállapodhassunk az édes részleteket illetően. 

1.  Viszonteladói együttműködés üzletekkel:  nyitottak vagyunk és várjuk megkeresésüket, hogy az Önök üzletében is elérhetők legyenek a Harlequin termékek. A Harlequin termékek esetében a finom belső mellett már a kedves és vidám külső is meghozza sokak kedvét a kóstoláshoz, az mellett, hogy a polcokon is jól mutatnak.

- pl. Harlequin csokik a Bon Dia kávézó polcain:

Bon dia polc harlequin csokikkal 

2. Együttműködés design, kézműves és más izgalmas termékek készítőivel, forgalmazóival: szívesen működünk együtt más minőségi termékek készítőivel, forgalmazóival is egyedi megállapodások alapján. Pl. 2020-ban az egyik kiemelt együttműködésünk a kreativjatek.hu partnerségével a megvalósult mesepályázat volt. A nyertes mese a csokoládék csomagolásán szerepelt a karácsonyi ünnepi időszakban.

Mesepályázat csoki

3. Ajándékcsomagok, ajándékdobozokban való részvétel: bár a Harlequin kínálatában is találhatók ajándékcsomagok, szívesen működünk együtt más vállalkozásokkal is, hogy az ajándékdobozaikat színesíthesük. 

Néhány példa:

- Harlequin táblás csoki a Rododendron Art & Design Shop és a Kontakt Coffee ajándékcsomagban

Rododendron ajándékcsomag

- egyedi alkalomra szóló táblás a Chococo Budapest ajándékcsomagban
Chococo budapest

- Harlequin bonbon a Kis Padlizsán bisztró vegán gasztró ajándékcsomagban

Kis padlizsán

- Harlequin táblások a Bödön Box és a Hónap Ajándéka ajándékdobozokban

 

3. Egyedi, céges csomagolás:a táblás csokik esetében lehetőség van egyedi céges design, illusztráció alkotására a Harlequin arculatának tükrében kis költségvetéssel, akár alacsony darabszámban is.  A csomagoláshoz az elképzelés tükrében grafikai segítséget is tudunk nyújtani.

Néhány példa:

- a Bon Dia Softserve számára készült egyedi csomagolású táblás csokoládé

egyedi csomagolású táblás csokoládé

- a Hypeandhyper design magazin részére és együttműködésével készült egyedi csomagolás a Senor Carameló sós karamellás táblás csoki részére:

Hypeandhyper egyedi csokoládé

A Harlequin bonbonokon lévő csokiszalag könnyedén és alacsony költséggel testreszabható, céges, logóval vagy az igények szerint - akár a következő kép alsó részében is látható az egyedi megoldás.

Egyedi harlequin táblás csokoládé

3. Rendezvények / Céges ajándék

Szívesen valósítunk meg saját elképzeléseket ünnepi alkalmakra. Készültek már nálunk hatalmas csokitáblák egyedi felirattal és szalaggal – és nagy örömmel fogadtuk például azt a kérést is, amikor egy eljegyzési gyűrűt kellett belevarázsolnunk egy egyedi csokoládékreációba. A minőségi Harlequin csokoládé / bonbon ajándékozása bármilyen alkalmat megkoronáz, mint például:

  • Emlékezetes céges karácsonyi ajándék kollégáknak vagy üzlettársaknak
  • Design bonbonok rendezvényekre, esküvőkre
  • Csokoládé céges kinevezések, jutalmak ajándékaként

Köszönőajándék, csokoládéfalatka, desszertasztal? Szívesen állunk rendelkezésre minden elképzelést illetően rendezvényre, esküvőre vagy köszönő ajándékot, illetően! 

 

Várjuk kedves megkeresésüket!

Üdvözlettel:

aláírás

Tasi Brigitta

Harlequin csokimester