Csoki átvétel és kiszállítás

A Harlequin kicsi manufaktúra és a szállítások ütemezésével még több boldog megrendelőnek tudunk majd szállítani az év hátralevő részében. A kosárba helyezett és megrendelt termékek átvétele személyesen az előre jelzett átvételi időben és pontokon, ill. az előre jelzett szállítási napokon lehetséges. A kiválasztott szállítási dátumhoz képest legalább 4 napnak rendelkezésre kell állnia, hogy a csomag elkészüljön. Ha a választott, ütemezett szállításhoz képest 4 nap már nem áll rendelkezésre, akkor a következő dátumon indul a megrendelés. Az átvételi, ill. szállítási lehetőség idejének, helyének a pontosítása a megrendelés véglegesítése során választható majd.  

A lentebb ütemezett szállításokon kívüli szállítás egyedi megbeszélés alapján lehetséges telefonos emailes egyeztetés alapján. Céges, egyeztetett megrendelések esetében a szállítási idő egyedileg kért, egyeztetett időpontban.

Személyes átvétel: ingyenes -  táblás csokoládék esetén kb. 3-4 munkanapot követő átvétellel a csokiműhely címén (1071, Bp, Damjanich u 52.)

Dátum
Infó
2021. dec. 16.
csomag érkezése a kért címre általában a következő munkanapon
2021. dec. 20. 
csomag érkezése a kért címre általában a következő munkanapon 

 

A karácsonyi szezonban egy Budapest belvárosi pop-up design vásárban is megtalálhatók lesznek a Harlequin termékek, részletek hamarosan! 

Szállítás Magyarországon belül: 1700 Ft. 

A Partnereink fül alatt pedig láthatók a partnereink, akiknél az aktuális készletük alapján azonnal vihetőek a táblás csokoládék.

 

Kérdés és pontosítás: hello@harlequinchocolates.hu

További szállítási tudnivalók itt.