Kik vagyunk? Bemutatkozás

Számunkra szenvedély a minőségi és különleges csokik készítése és olthatatlan lelkesedéssel készítünk és fejlesztünk minden egyes csokitáblát és bonbon szemet. Úgy gondoljuk, hogy az édességek fogyasztása egy összetett élmény, aminél alap a finomság, de szintén nagyon fontos a tetszetős, modern megjelenés is. Sokan kérdezik, hogy honnan érkeznek az inspirációk, amit nehéz megválaszolni, mert egy illat, egy könyv egy hangulat, egy szín mind-mind hozzájárulhat egy új csoki kreáció megjelenéséhez a választékban - vagy akár egy utcán hallott beszélgetés... És végül sok-sok kísérletezéssel kialakul az íz, a forma, majd egyszercsak a termék a nevét elnyerve elérhetővé válik.

Ízek tekintetében szezonálisan változik a választék, de mogyorós, mandulás ízek állandóak, ill. a friss citrusos ízek jelenléte is a Harlequin termékpalettán. 

Milyen a Harlequin stílus? Színes, újszerű, meseszerű, néha meglepő hozzávalókat felhasználó finom csokiságok. Néha a legegyszerűbb, néha a legszofisztikáltabb. Ízek, illatok, design, finom pralinékba és más csokis finomságokba zárva... A lehetőségek száma pedig szinte végtelen! Lehet krémes és puha, lehet, roppanós, lehet ét, lehet tej, lehet inni, lehet enni, lehet színezni, lehet édes, lehet sós.... melyik másik édességben rejlik ennyi lehetőség? Instant boldogság egy harapás után. Varázslat! Tarts velünk Te is az édes ízutazásban!

További érdekességek itt.

csokiműhely

Harlequin csokiműhely előtér, Hypeandhyper magazin, PC: Csizik Balázs

 

Elérhetőségek

Tasi Brigitta - tulajdonos, csokimester
0630 3596302
brigitta(kukac)harlequinchocolates.hu