Kik vagyunk? Bemutatkozás

A Harlequin Chocolates egy kézműves csoki manufaktúra, ahol az álmok valóra válnak. Mi megálmodjuk és elkészítjük – a csokiimádók pedig elmerülhetnek a varázslatban, megízlelve a csokoládéink boldog és ízgazdag világát. Természetes alapanyagokból, különleges szaktudással készülnek a minőségi, csodás ízharmóniát kínáló, kézzel készült csokoládéink. A Harlequin termékpaletta színes: egyre nagyobb számban érhetők el a különleges vegán termékeink a klasszikus tejszínnel készülő finomságaink mellett. A természet és a világ ízletes inspirációi gyakran jelennek meg nálunk új termékek képében – a megszokott sajátságos és tetszetős designnal.

A Harlequin fő mozgatója és tulajdonosa Brigitta (Brigi), aki számára szenvedély a minőségi és különleges csokik készítése és olthatatlan lelkesedéssel készít és fejleszt minden egyes csokitáblát és bonbon szemet.

A cukrászati hátterem és magyar csoki kurzusok mellett több elismert nemzetközi mestertől (pl. Melissa Coppel, Andrey Dubovik) is lehetőségem adódott fejleszteni a csokoládé készítési ismereteim, folyamatosan inspirálódom és keresem a lehetőségét, hogy újdonságokat mutathassak a Harlequin kedvelőinek. Az utazásaim mindenképpen nagy inspirációt jelentettek és jelentenek a finomságok megalkotásában. Amikor elkészítettem az első bonbonom, rájöttem, hogy a csokikészítésben fut össze a sok különböző dolog, ami érdekel és erősségem - és elindultam az úton, hogy minél finomabb és különlegesebb csokoládékat tudjak mutatni a Harlequin kóstolóinak.

Milyen a Harlequin stílus? Színes, újszerű, meseszerű, néha meglepő hozzávalókat felhasználó finom csokiságok. Néha a legegyszerűbb, néha a legszofisztikáltabb. Ízek, illatok, design, finom pralinékba és más csokis finomságokba zárva... A lehetőségek száma pedig szinte végtelen! Lehet krémes és puha, lehet, roppanós, lehet ét, lehet tej, lehet inni, lehet enni, lehet színezni, lehet édes, lehet sós.... melyik másik édességben rejlik ennyi lehetőség? Instant boldogság egy harapás után. Varázslat! Tarts velünk Te is az édes ízutazásban!

Válaszd a személyes átvételt a megrendelés során és találkozzunk a Harlequin csokiműhelyben! 

További érdekességek rólunk itt.

csokiműhely

- Harlequin csokiműhely előtér, Hypeandhyper magazin, PC: Csizik Balázs

 

Elérhetőségek:

Tasi Brigitta

0630 3596302

brigitta(kukac)harlequinchocolates.hu vagy

hello(kukac)harlequinchocolates.hu