Harlequin Chocolates

A nyáriasodó időjárás miatt jelenleg a megrendeléseket Budapesten, a Városliget közelében lévő Harlequin csokiműhelyben tudjuk előzetes időpontegyeztetés alapján átadni.

Elérhetőségek: Brigitta, csokimester, tulajdonos: 06303596302, hello@harlequinchocolates.hu, 1071, Budapest, Damjanich utca 52. 

Kik vagyunk?

A Harlequin Chocolates története vállalkozásszerűen 2019-ben kezdődött, de a tervezgetés és a manufaktúra gondolata már jóval korábban megszületett. Az első trüffeljeimmel 2012-ben Németországban egy kicsike konyhában kezdtem el kísérletezni, majd valahogy egymást követték az események és egyre több mindenre lettem kiváncsi a csokit és a csokizást illetően. A cukrászati háttér és magyar csoki kurzusok mellett több nemzetközi mestertől (pl. Melissa Coppel, Andrey Dubovik) is lehetőségem adódott fejleszteni a csokoládé készítési ismereteimet, folyamatosan inspirálódom és keresem a lehetőségét, hogy újdonságokat tudjak mutatni a Harlequin kedvelőinek. Az utazások élményei, az informatikai érdeklődésem révén már nemsokára ez az oldal is olyan lesz, amit kezdetben terveztem - egy könnyen használható és jó kedvcsináló a finom csokikákhoz. Gyerekkorom óta szeretek sütni és különböző új recepteket, ízkombinációkat kitalálni. Az utazásaim során kiemelt figyelemmel követtem a különböző országok gasztronómiáját, próbáltam ki mindenféle újdonságot, fűszereket -  és ez úgy gondolom, sokat segített abban, hogy kialakuljon a Harlequin stílus.

Milyen a Harlequin stílus? Színes, újszerű, néha meglepő hozzávalókat felhasználó finom csokiságok. Néha a legegyszerűbb, néha a legszofisztikáltabb. Ízek, illatok, design, finom pralinékba és más csokis finomságokba zárva... A lehetőségek száma pedig szinte végtelen! Lehet krémes és puha, lehet, roppanós, lehet ét, lehet tej, lehet inni, lehet enni, lehet színezni, lehet édes, lehet sós.... melyik másik édességben rejlik ennyi lehetőség? Instant boldogság egy harapás után. Varázslat!  A kreativitásunk eltökéltséggel és szenvedéllyel párosítva végül utat nyert, itt vagyunk, Te az oldalunkat olvasod. Már alig várjuk, hogy Te is megkóstolhasd az ínycsiklandó, innovatív és exkluzív csokoládékainkat! Keress nyugodtan akár emailben is: hello(kukac)harlequinchocolates.hu

 

 Üdvözöl és sok finom, édes pillanatot kíván:

Brigitta - a Harlequin csokimestere & designere