HOGYAN ÁLLÍTHATOK ÖSSZE EGYEDI AJÁNDÉKCSOMAGOT?

Sokan kerestetek korábban ajándékcsomag részeként elérhető meglepetés(eke)t, amelyek összeválogatva, szépen csomagolva, díszdobozban érkeznek meg a megajándékozotthoz. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani most: a lentebbi menüre kattintva szabadon kiválasztható, hogy milyen egyedi finomságokból és ajándéktárgyakból álljon a küldött meglepetés. A Harlequin csokik minőségiek, egyediek és összetéveszthetetlen ízükkel és kinézetükkel fogják megörvendeztetni a megajándékozottat, mellé pedig most választhatók csinos és kedves kiegészítő ajándékok is.

Az összeválogatott ajándékokhoz személyes üzenet mellékelhető, ill. a futár által szállított dobozon egy külön matrica is fogja jelezni, hogy kitől érkezik az ajándék.

Ajándékdoboz összeállításának lépései:

  1. Kattints az AJÁNDÉKCSOMAG RENDELÉS menüpontra.
  2. Válaszd ki, hogy melyik ajándékdobozba helyezzük az ajándékcsomag tartalmát, a képernyő alján lehet átlépni a következő lépésre és áttekinteni az eddig kiválasztott termékeket.
  3. Válaszd ki, hogy milyen termékeknek örülne a megajándékozott. A képernyő alján lehet átlépni a következő lépésre és áttekinteni az eddig kiválasztott termékeket.
  4. Válaszd ki a megfelelő üdvözlőlapot, ha különleges alkalomra készül az ajándékcsomag. Nem találod az alkalomnak megfelelő üdvözlőlapot? Keress minket, hogy egyeztessünk róla.
  5. Szeretnél személyes üzenetet mellékelni az üdvözlőlap hátuljára az ajándékcsomaghoz? A véglegesítés előtti utolsó lépésben megadható az üzenet, amit a kért képeslap hátuljára írunk
  6. Ajándékcsomag tartalmának áttekintése, a véglegesítési lépés következik.
  7. Az összeállított ajándékcsomag megjelenik majd a megrendelés felületeten a kosárban, ahol a megrendelő adatainak megadását követően elküldhető a megrendelés.