Harlequin Chocolates

A nyáriasodó időjárás miatt jelenleg a megrendeléseket Budapesten, a Városliget közelében lévő Harlequin csokiműhelyben tudjuk előzetes időpontegyeztetés alapján átadni.

Elérhetőségek: Brigitta, csokimester, tulajdonos: 06303596302, hello@harlequinchocolates.hu, 1071, Budapest, Damjanich utca 52. 


          Zabpelyhes puffancs

Mi nagyon szeretjük az egyszerű, de finom kekszeket, ti hogy vagytok vele, szoktatok kekszeket sütni? Ha a hosszú hétvégén kedvetek támadna egy kis édességhez, akkor nézzetek rá a finom mandulás keksz receptünkre, a mandula puffancsra és próbáljátok ki. Ezt a csokis sütit rövidebb ideig tart elkészíteni⏱, mint egy karantén-nélküli hétköznapon hazajutni.

Mandula puffancs

Hozzávalók

( 1 bögre = 250 ml)

  • 4 ek édesítő (pl.: kókuszvirágcukor)
  • 0,5 bögre szeletelt mandula
  • 100 g étcsoki csepp https://harlequinchocolates.hu/products/etcsokolade-pasztilla
  • 4 tk kókuszolaj
  • 1 db tojás
  • 1 bögre zabpehelyliszt
  • 1 tk sütőpor
  • 5 ek tej
Elkészítés

Keverd össze a zabpehelylisztet, a sütőport, az édesítőt egy másik tálban pedig a felolvasztott kókuszolajat, a tejet és a tojást. Add hozzá a lisztes keverékhez a nedves hozzávalókat és keverd a masszát csomómentesre. Add hozzá a masszához a szeletelt mandulát, az étcsoki cseppet és formázz belőle apró korongokat. Előmelegített sűtőben süsd őket 180C-on 13 percig és kihülés után már fogyaszthatod is.

Osszátok meg velünk bátran a képet az elkészült finomságról, kíváncsian várjuk hogy milyen lett📸💕.